Tilaajavastuu

Fidera ja tilaajavastuu
Fidera Oy on Suomen Tilaajavastuu Oy:n virallinen partneri. Käytitpä Valtti-korttia tai Fidera ID tunnistetta voit hoitaa ilmoitusvelvollisuuden Fidera ID palvelun avulla.

Automatisoitu työaikakirjanpito ja tilaajavastuu

Voimassaolevien määräysten mukaan pääurakoitsija vastaa sekä omien työtekijöiden että alihankkijoidensa työmaaraportoinnista. Tilaajavastuulain ilmoitusvelvollisuus onnistuu Fidera ID:n avulla automatisoidusti ja vaivattomasti veroviranomaisten vaatimusten mukaisesti. Unohda erilliset kellokorttilaitteet tai mobiili- tai selainpohjaiset palvelut. Fidera Oy tarjoaa ainoana Suomessa etälueuttavan henkilö- ja tavaranseurannan, joka hoitaa tilaajavastuu-asiat puolestasi.

Palvelumme seuraa automaattisesti alihankkijoiden todellista työmaalla vietettyä aikaa. Järjestelmää ei ole mahdollista huijata jättämällä uloskirjautuminen työmaalta tekemättä, koska Fideran palvelu kirjaa myös autorisoimattoman henkilön kulun työmaalla ja tekee siitä tarvittavat hälytykset.

Kehitämme palveluamme yhdessä Suomen Tilaajavastuu Oy kanssa – Fideran avulla olet harmaan talouden kitkemisessä askeleen muita edellä

Fidera Oy kehittää palveluitaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n kanssa ja tarjoamme kattavasti Tilaajavastuun palvelut myös Fidera ID-palvelun kautta. Mikäli olet jo Valtti-kortin käyttäjä voit saada etäluettavan kulunvalvonnan edut valitsemalla Fideran Tilaajavastuu-kumppaniksesi.

Fidera ID
Fidera ID tunnisteiden avulla voidaan tunnistaa henkilöt, heidän sertifikaattinsa ja verotietonsa sekä kohteen työvälineet ja kalusto automaattisesti.

Fidera ID kytkettynä automatisoituun kulun- ja kameranvalvontaamme tekee hälytyksen, mikäli työmaalla liikkuu tunnistamattomia henkilöitä. Tunnistustilanteisiin linkitetyt videotallenteet helpottavat asioiden selvittämistä jälkikäteen. Fidera on vienyt harmaan talouden kytkennän askeleen muita edelle. Fidera tarjoaa tämän palvelun ainoana Suomessa.

Virallinen Tilaajavastuu Oy:n kumppani

Teknologiakumppanuuden lisäksi Fidera on luonnollisesti myös Tilaajavastuu Oy:n virallinen kumppani. Fidera ID:n kautta voit lähettää työaikatiedot myös suoraan verottajalle ilmoitin.fi -palvelun kautta. Työntekijöiden ja alihankkijoiden tunnistaminen tapahtuu automatisoidusti etäluettavan tunnisteen avulla ja palvelumme tarkistaa henkilön voimassa olevat sertifikaatit ja Valtti-kortin olemassaolon. Järjestelmä hälyttää, mikäli henkilön tiedoissa on jotain epäselvää tai tunnistautumista ei ole tehty. Tunnistautumistilanteesta on mahdollista saada siihen linkitetty video, mikäli tilanteessa on ollut jotain epäselvää.

Valitse Fidera ja tehostat toimintaasi vähentämällä manuaalisia kirjautumisvaiheita niin työntekijöiltä kuin palvelun hallinnoijilta. Fidera ID -palvelu on täysin automatisoitu. Unohda erilliset leimauslaitteet, selain- tai kännykkäsovellukset ja astu edelläkävijöiden joukkoon.

Olemme teknologiajohtaja kansainvälisestikin, kun tarkastellaan etäluettavien tunnisteiden hyödyntämistä henkilöiden, tavaroiden ja työvälineiden seurannassa. Fideran avulla työpaikalle sisään- ja uloskirjautumiset tapahtuvat automaattisesti. Kehitämme Internet of Things ja Internet of Services -palveluita, jotka alan suurimmat toimijat ovat todenneet edelläkävijäksi. Ainoana järjestelmänä Fideran avulla hoituu niin ihmisten, ajoneuvojen kuin tavaroidenkin liikenne työmaalla ja työmaalta pois yhdessä palvelussa.

Palvelumme on edullinen. Vaikka olemme teknologisesti edelläkävijä, pystymme tarjoamaan palvelumme myös alan pienimmille toimijoille erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Soita ja pyydä tarjous.

Käsiskanneri työmaavalvontaan ja työturvallisuuden edistämiseen

Fidera tarjoaa toimivan ratkaisun liikkuvaan työmaaseurantaan ja -valvontaan. Työmaan vastuuhenkilöt tai viranomaiset voivat hyödyntää Suomen oloihin kehitettyä kotimaista käsiskanneria työmaatarkastuksissa. Käsiskannerilla voit tarkastaa työmaalla liikkuvien henkilöiden tilaajavastuu-asiat sekä muuhun toimintaan liittyvät tiedot.

Mikäli HR on syöttänyt järjestelmään työntekijältä vaadittavat sertifikaatit, järjestelmä hälyttää sertifikaattien puuttumisesta tai vanhentumisesta. Tämä hälytys tapahtuu automaattisesti myös työmaaporteilla liikkuessa. Käsiskannerilla voit kirjata työmaalla havaitsemasi työturvallisuusrikkeet suoraan henkilötietojärjestelmiin paikan päältä.

Käsiskanneri soveltuu myös varasto- ja ajoneuvotarkastukseen sekä varastokirjanpitoon.