Koesta IoT:lla lisäarvon- ja säästöntuotto

Olemme kiteyttäneet oppimme #iotnextlevel -kilpailussa tarjottavaksi palveluksi: ”Koesta IoT:lla lisäarvon- ja säästöntuotto”. Kokemuksesta tiedämme että IoT:lla, tiedon analysoinnilla ja tietoon perustuvilla automaattiohjauksilla saavutettavan lisäarvon ja säästöjen uskottava arviointi ja mittaaminen on haastavaa.

Asiakaslupauksemme on luoda IoT:ia hyödyntävä lisäarvoa tuottava konsepti ja sen Proof-of-Concept -osatoteutus pilvipalveluna  3 kuukauden koekäyttöön kiinteällä 16 000€ hinnalla 5 viikossa.

 

Kuinka toimimme

Organisoimme 3 työpajaa nimettyjen avainhenkilöiden kanssa, joissa ensimmäisessä Fideran asiantuntijan johdolla käydään läpi yhtiön missio, visio ja strategia yleistasolla sekä nykyliiketoiminnan tekemisen tapa. Fokuksessamme on tunnistaa kuinka IoT:n avulla voimme aidosti edistää visionne ja missionne toteutumista, luontaisia pisteitä nykyisin kerättävän tiedon sekä lisäarvoa tuottavien mittauspisteiden kautta. Tiedon keräämiseksi operatiiviselta tasolta Fideran asiantuntijat jalkautuvat päiväksi yhtiön liiketoiminnan pariin keräämään kenttätietoa työpajassa sovituista kohteista sekä ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaan nimeämiin liiketoimintamentoreihin.

Toisessa työpajassa jalostetaan Fideran luomaa konseptiluonnosta ja valitaan painopistealueet, joiden pohjalta Fideran asiantuntijat asentavat tarvittavat mittalaitteet yhdessä asiakkaan henkilöstön kanssa ja vievät mahdolliset asiakkaalla olevat mittatietopaketit palveluun.

Kolmannessa työpajassa projektin 15. työpäivänä tutustutaan terävöitettyyn konseptiin ja saavutettuihin tuloksiin.

Konsepti ja siitä toteutettu Proof-of-Concept -osatoteutus luovutetaan asiakkaan koestettavaksi hankkeen 25 työpäivänä.

 

Mitä tuotamme tuloksena

Konseptin ja sen Proof-of-Concept -osatoteutuksen Iot:lla ja tiedonkeräyksellä saavutettavasta lisäarvosta. Konseptikokonaisuus sisältää kerättävän tiedon, keräävän teknologian ja tiedon käsittelyn tarpeen kuvaukset sekä 3:n vuoden elinkaarikustannusarvion.

 

Hinta ja toimitusaika

16 000€ (alv 0%), sisältäen Proof-of-Concept -osatoteutuksen pilvipalvelun käyttöoikeuden 3 kuukaudeksi 20 nimetylle käyttäjälle. IoT- / Mittalaitevuokra laitemäärästä riippuen alkaen 250 €/kk. Ensimmäinen työpaja järjestetään viimeistään 3:n viikon kuluttua tilauksesta.

 

Kysy lisää Konseptiasiantuntijoiltamme

Mikko Jalonen                                                            Sami Muhonen

+358407157978                                                         +358404823722

LinkedIn: Mikko Jalonen                                         LinkedIn: Sami Muhonen

mikko.jalonen@fidera.fi                                          sami.muhonen@fidera.fi

Lataa tuotekuvauksemme: Koestettua lisäarvoa ja säästöjä iotlla