marraskuu 11 2018 0comment
Fidera ID palvelu

Kokeile, kuinka saat IoT:lla lisäarvoa ja säästöä

Fidera Security Platform voitti kaksi sarjaa kolmesta DNA:n #IoTNextLevel-kilpailussa. Toinen tekemistämme piloteista toteutettiin teollisuudessa ja toinen ravintola-alalle.

Tuotteistimme #IoTNextLevel -kilpailussa oppimamme helposti pilotoitavaksi palveluksi: ”Kokeile, kuinka saat IoT:lla lisäarvoa ja säästöä”.  Kokemuksesta tiedämme, että IoT:stä, tietoon perustuvasta analytiikasta ja tietoon perustuvasta automaattiohjauksesta saatavan lisäarvon ja säästön uskottava arviointi ja mittaaminen on haastavaa.

Asiakaslupauksemme on luoda IoT:ia hyödyntävä lisäarvoa tuottava konsepti ja sen Proof-of-Concept -osatoteutus pilvipalveluna  kolmen kuukauden koekäyttöön kiinteällä 16 000€ hinnalla viidessä viikossa.

Kuinka toimimme

Järjestämme asiakkaan kanssa kolme työpajaa.

  1. Ensimmäisessä työpajassa käydään läpi asiakkaan missio, visio ja strategia yleistasolla sekä luodaan katsaus liiketoimintaan. Tavoitteenamme on tunnistaa, kuinka IoT:n avulla voimme edistää visionne ja missionne toteutumista sekä etsiä luontaisia pisteitä nykyisin kerättävän tiedon sekä lisäarvoa tuottavien mittauspisteiden kautta. Fideran asiantuntijat jalkautuvat päiväksi yhtiön liiketoiminnan pariin keräämään kenttätietoa työpajassa sovituista kohteista sekä ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaan nimeämiin liiketoimintamentoreihin.
  2. Toisessa työpajassa jalostetaan Fideran luomaa konseptiluonnosta ja valitaan painopistealueet, joiden pohjalta Fideran asiantuntijat asentavat tarvittavat mittalaitteet yhdessä asiakkaan henkilöstön kanssa ja vievät mahdolliset asiakkaalla olevat mittatietopaketit palveluun.
  3. Kolmannessa työpajassa projektin 15. työpäivänä tutustutaan terävöitettyyn konseptiin ja saavutettuihin tuloksiin.

Konsepti ja siitä toteutettu Proof-of-Concept -osatoteutus luovutetaan asiakkaan koestettavaksi hankkeen 25 työpäivänä.

Mitä tuotamme tuloksena

Konseptin ja sen Proof-of-Concept -osatoteutuksen Iot:lla ja tiedonkeräyksellä saavutettavasta lisäarvosta. Konseptikokonaisuus sisältää kerättävän tiedon, keräävän teknologian ja tiedon käsittelyn tarpeen kuvaukset sekä kolmen vuoden elinkaarikustannusarvion.

Hinta ja toimitusaika

16 000€ (alv 0%), sisältäen Proof-of-Concept -osatoteutuksen pilvipalvelun käyttöoikeuden 3 kuukaudeksi 20 nimetylle käyttäjälle. IoT- / Mittalaitevuokra laitemäärästä riippuen alkaen 250 €/kk. Ensimmäinen työpaja järjestetään viimeistään kolmen viikon kuluttua tilauksesta.

 

Kysy lisää Konseptiasiantuntijoiltamme

Mikko Jalonen                                                            Sami Muhonen

+358407157978                                                         +358404823722

LinkedIn: Mikko Jalonen                                         LinkedIn: Sami Muhonen

mikko.jalonen@fidera.fi                                          sami.muhonen@fidera.fi

Lataa tuotekuvauksemme: Koestettua lisäarvoa ja säästöjä iotlla