Videovalvonta ja hahmontunnistus

banneri02
FideraID-tunnisteet ja Fidera Access –palveluilla voidaan yhdistää perinteisten kulunvalvonta- ja videovalvonta-järjestelmien tuottamat tiedot ja tallenteet yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Fideran videovalvonta on enemmän

Edistyksellinen hahmontunnistus
Reaaliaikaiset hälytykset
Luvattomien henkilöiden automaattinen tunnistus väkijoukosta
Hälytykset väärinkäytöksistä ja poikkeavasta liikkeestä
Omaisuuden suoja

Perinteinen videovalvonta ei ehkäise varkauksia. Vahingon sattuessa tilanteen purku nauhoilta on aikaa vievää ja kallista. Varastettu omaisuus on asiaa selvitettäessä ehtinyt usein jo kadota jäljittämättömiin eikä tekijöitäkään saada aina vastuuseen.


Reaaliaikainen videovalvonta – 24/7 turva

Fideran videovalvonta ja automaattinen hahmontunnistus hälyttää tunnistamattomien henkilöiden liikkuessa valvotulla alueella, hälyttää tunnisteiden väärinkäytöstä sekä monitoroi reaaliaikaisesti poikkeuksia valvontakohteen henkilöiden, materiaalien ja koneiden liikkeissä. Työmaalle tarjottava turva on ajantasaista ja reaaliaikaista.

Varmenna reaaliajassa ja automatisoidusti, että työmaalla liikkuu vain luvallisia henkilöitä tai vain luvan omaavat henkilöt käyttävät laitteita.


Käyttökohteet

Rakennustyömaat
Varastot
Tuotanto- ja toimitilat
Erityisvalvontakohteet
Logistiikkaterminaalit

Fideran asiakaina on myös turva- ja valvontapalveluita tarjoavia organisaatioita loppukäyttäjien ohella. Fideran videovalvonta yhdistää älykkästi RFID-tunnisteet sekä hahmon- ja liikkeentunnistuksen.


Tuotesuojaus uudelle tasolle

Varmista, että vain luvalliset henkilöt liikuttavat työvälinettä
Suojaa koneet, laitteet, materiaalit, henkilöt ja ajoneuvot

Fideran palvelun avulla varmistat, että työvälineitä siirtävät niiden liikuttamiseen oikeutetut henkilöt. Valtuuttamattoman työntekijän tai tunnistamattoman henkilön yrittäessä siirtää tavaraa, hälyttää palvelu tapahtumasta reaaliajassa. Tapahtumasta jää videotallenne.

Fidera tukee lähes rajatonta määrää erilaisia ja erihintaisia, eri tarpeisiin suunniteltuja tunnisteita, joita voidaan liittää lukemattomaan määrään eri kohteita, kuten koneisiin, laitteisiin, materiaaleihin, henkilöihin ja ajoneuvoihin.

Kameravalvonta paikantaa luvattomat henkilöt

Perinteinen kulunvalvonta ei tunnista, liikkuuko työmaalla luvattomia henkilöitä, ei estä varkauksia eikä mahdollista videotallenteiden selaamista tunnisteiden pohjalta. Fideran palveluun liitettävä henkilöitä tunnistava videovalvontajärjestelmä havaitsee ja tekee hälytyksen, mikäli etäluettavien ID-korttien määrä ei vastaa työkohteeseen tulevien henkilöiden määrää.

Useamman kameran järjestelmä havaitsee luvattomat henkilöt myös siinä tapauksessa, että he ovat päässeet työmaalle ajoneuvon sisässä.

Fidera ID henkilövalvonta
Alueelle sijoitettujen lukijoiden ja kameroiden avulla voidaan tunnistaa työmaalle esimerkiksi kulkuneuvojen sisällä luvattomasti saapuneet henkilöt.

Koesta IoT:lla lisäarvon- ja säästöntuotto

Olemme kiteyttäneet oppimme #iotnextlevel -kilpailussa tarjottavaksi palveluksi: ”Koesta IoT:lla lisäarvon- ja säästöntuotto”. Kokemuksesta tiedämme että IoT:lla, tiedon analysoinnilla ja tietoon perustuvilla automaattiohjauksilla saavutettavan lisäarvon ja säästöjen uskottava arviointi ja mittaaminen on haastavaa. Asiakaslupauksemme on luoda IoT:ia hyödyntävä lisäarvoa tuottava konsepti ja sen Proof-of-Concept -osatoteutus pilvipalveluna  3 kuukauden koekäyttöön kiinteällä 16 000€ hinnalla 5 viikossa.   Kuinka toimimme […]

kesäkuu 21 2018 0comment
Fidera Snellman Pro

Fideralle tuplavoitto IoTNextLevel-kilpailussa: Työtehoseurantaa elintarvike- ja ravintola-alalle sekä teollisuuteen

Fideran kehittämät konseptit putsasivat pöydän iotnextlevel –kilpailussa. Fidera osallistui kilpailussa kahteen sarjaan voittaen ne molemmat. Snellman Prolle etsittiin ratkaisua, jossa heidän asiakkaansa ruokahävikkiä saataisiin laskemaan ja Finnsementti haki laiterikkoja ennustavaa ratkaisua Paraisten tehtaaseen. Molemmissa voittoehdotuksissa hyödynnetään Fideran itse kehittämää Fidera Security Platformia. #iotnextlevel on DNA:n mahdollistama kilpailu, jossa kolme oman toimialansa kärkiosaajaa tekee digitaalisen kyvykkyysloikan […]

maaliskuu 28 2018 0comment
Kuparikaapeli

Ehkäise kuparivarkaudet älykkäällä etävalvonnalla

Kuparivarkaudet ovat lähes viikottain lehtien otsikoissa. Saamme lukea, kuinka valvomattomilta työmailta tai muuntaja-alueilta varastetaan arvokasta metallia tai rakennusten metallikoristeet häviävät yön pimeydessä. Varsinkin kupari on varkaiden suosiossa. Laadukkaasta romukuparista maksetaan tällä hetkellä peräti 4 euroa kilo, joten vähäiseltäkin tuntuvasta metallimäärästä saattaa saada paljon rahaa. Helsingin Sanomat raportoi maaliskuussa 2018 Siuntiossa tapahtuneesta kuparivarkaudesta, jossa varastoalueella sijaitsevista […]

More news